in , ,

DEVOJKA MILJANA MRDAKOVIĆA OTKRILA UZROKE TRAGEDIJE: Sve mu se skupilo, imao je probleme sa kojima nije mogao da se nosi

Devojka Miljana Mrdakovića koji je izvršio samoubisto, otkrila je detalje koji su možda bili uzrok strašne tragedije.

Samoubistvo se dogodilo u iznajmljenom stanu u kojem je Mrdaković živeo sa devojkom, pevačicom Ivanom Stanić, koja je i pozvala policiju.

STRAŠNA TRAGEDIJA: U 38. godini ubio se bivši napadač OFK Beograda i reprezentativac Srbije!

Stanićeva je objasnila šta je mogao da bude uzrok tragedije.

– Iskrena da budem, mi smo imali idealnu vezu i ljubav i sve je to bilo super, ali je on imao neke probleme s kojima nije mogao da se nosi kako treba, nije bio jak. Malo je voleo da popije i mislim da je to pored problema koje je imao sa depresijom i glavni razlog zbog čega je to uradio – rekla je Stanićeva za portal ‘Telegraf’.

PANKOV U ŠOKU POSLE TRAGIČNE SMRTI MRDAKOVIĆA: Preseklo me je u stomaku, planirao sam da ga zovem na svadbu…

Ona je potom otkrila da se Mrdaković nije snalazio nakon što je okončao profesionalnu karijeru.

– Kako je meni makar pričao njemu se sve skupilo, bio je umoran od svega, završio je karijeru. Nije se jednstavno snalazio, ceo njegov život je bio fudbal, karantini i odjednom je ispao iz svega toga što ga je verovatno najviše mučilo, pa je počeo da se bavi menadžerskim poslom. Sad to tako funkcioniše, transferi i nekada ima posla, a nekada nema i sve je to moglo da krene na bolje, ali je to bila verovatno neka vrsta depresije, anksioznost – rekla je pevačica portalu i dodala:

On je ovako uvek bio nasmejan i pozitivan, ali on je od onih ljudi koji neće sve da kažu šta im leži na duši, međutim onda kad popije otvori se i tako mi je pričao neke stvari. Iskreno mislim da je najveći problem bio baš taj alkohol i da nije pio taj dan mislim da se to ne bi desilo, ali on kao da je želeo. On je meni više puta spominjao da želi da izvrši samoubistvo, a ja sam njemu bila kao psiholog. Mi smo tako često vodili razgovore dugo, dugo, a ovo je bio samo trenutak slabosti, nešto ga je puklo i desilo se – završila je Ivana Stanić.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ZAVRŠEN SASTANAK EVROLIGE: Većina igrača se izjasnila da se sezona ne nastavi, konačna odluka u ponedeljak!

SVE JAČA ‘SRPSKA KOLONIJA’ U BOLONJI: Đorđević dovodi bivšeg partizanovca i reprezentaivca Srbije!