0
Evropske lige

EMIREJTS POD KLJUČEM DO KRAJA SEZONE: Arsenal ipak pokazao da misli na navijače!

Objavljeno: 22.05.20 u 21:31

Fudbalski klub iz Londona obradovao je svoje navijače koji do kraja sezone sigurno neće moći da uživaju u mečevima ‘topdžija’.

Fudbalski klub Arsenal refundiraće novac navijačima koji su imali pretplatne karte do kraja sezone imajući u vidu da je Vlada Velike Britanije naložila da se Premijer liga privede kraju bez prisustva publike.

Ova nepredviđena vremena su toliko mnogo promenila naše živote i mada strategija Vlade Velike Britanije podrazumeva da ćemo ostatak sezone poštovati nova uputstva, razočarani smo jer navijači neće biti sa nama u bliskoj budućnosti. Kao i svi, radujemo se danu kada bude bezbedno za sve nas da bezbedno gledamo fudbal – navodi se u saopštenju londonskog kluba.

Jedna od slamki spasa po pitanju finansijskog gubitka za Arsenal, kao i sve premijerligaše su TV prava. Zato su se klubovi u ligama petice zalagali da se prvenstva nastave i završe na terenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter