0
Fudbal

SEUL: Izvinjavamo se što smo postavili seksi lutke!

Objavljeno: 18.05.20 u 15:50

Južnokorejski fudbalski klub Seul izvinio se nakon optužbi da su na praznim mestima na stadionu tokom utakmice bile postavljene seksi lutke kao publika.

U saopštenju, FK Seul je izrazio „iskreno kajanje“ zbog tog dogadjaja. Međutim oni su naveli da su koristili lutke iz izloga, a ne lutke iz seks šopa, kako bi simulirali publiku na praznom stadionu tokom utakmice sa klubom Gvangju, koji su pobedili 1:0.

Saopštili su da su pokušali da dodaju „element zabave“ postavivši lutke na tribine i dodali da ih je Dalkom, kompanija koja proizvodi lutke, više puta uverila da nisu seksi lutke.

Oni medjutim nisu razjasnili zašto su pristali na saradnju sa kompanijom koja proizvodi i seksi lutke, kao i zašto su sve lutke bile ženske.

Pojedini klubovi na tribine postavljaju natpise ili slike navijača koji nose maske kako bi animirali igrače.

Nakon višenedeljnog odlaganja utakmica zbog pandemije korona virusa, liga u Južnoj Koreji počela je 8. maja bez gledalaca.

Prisustvo gledalaca biće zabranjeno sve dok se broj zaraženih i mogućnost širenja zaraze ne svedu na minimum.

U Južnoj Koreji je do danas zabeleženo 11.065 slučajeva zaraze i 263 smrtna slučaja.

U poslednja 24 sata broj novozaraženih je 15, što je znatno manje nego početkom marta kada je na dnevnom nivou bilo i do 500 zaraženih.

Zbog toga su vlasti popustile mere uvedene za sprečavanje širenja zaraze, pa je tako omogućeno ponovno otvaranje škola i nastavak sportskih liga.

Podsetimo, za Seul igre bivši fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter