0
Evropske lige

MIHINA ĆERKA SE RASPLAKALA NA TELEVIZIJI: Viktorija nije mogla da zadrži suze kada su pušteni snimci njenog oca

Objavljeno: 17.05.20 u 20:47

Viktorija Mihajlović, ćerka Siniše Mihajlovića, objavila je knjigu u kojoj je opisala brojne detalje o odrastanju i životu uz fudbalsku legendu.

Miha je prevazišao najteže trenutke u borbi protiv leukemije, a Viktorija je poseban deo posvetila upravo najvećoj životnoj pobedi našeg asa i nekadašnjeg selektora.

Onda je opisala i izlive besa kada je saznala o čemu se radi i kako je Siniša uspeo nju da smiri, a za ‘Il resto del Carlino’ je navela i kako je pisanje knjige za nju imalo terapeutsko dejstvo.

– Pisala sam je dok je tata još bio u bolnici. Pisanje mi je omogućilo da se oslobodim nervoze, bio je težak period i pomogao mi je da sazrim, pa nisam više ista osoba od pre šest meseci – rekla je Viktorija, koja je iskustva iznela i u jednom televizijskom uključenju.

Usput, savladale su je i emocije, kada su se uz njenu izjavu na ekranu smenjivali najveći momenti u karijeri njenog oca.

Na Instagramu se oglasila porukom da joj je teško da kontroliše emocije kada je tata u pitanju, uz rečima zahvalnosti svima koji su to prepoznali, najavivši i da će knjiga biti objavljena u utorak.

https://www.instagram.com/p/CASwjt9K8pc/

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter