0
Domaći fudbal

LALATOVIĆ: Hvala upravi, na ‘Vujadinu’ je kao na ‘Vembliju’

Objavljeno: 14.05.20 u 17:05

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović zadovoljan je kako teku pripreme njegovog tima za nastavak sezone.

Fudbaleri Vojvodine već 10 dana treniraju zajedno u FC ‘Vujadin Boškov’.

– Zadovoljan sam načinom na koji igrači rade u prethodnih 10 dana, kao i atmosferom koja vlada na treninzima. Drago mi je kad posle svakog treninga na licima igrača vidim da su umorni, ali u isto vreme i zadovoljni. Kada se nastavi sezona, očekuju nas četiri teške utakmice u prvenstvu, plus nadmetanje u Kupu, pa moramo biti što spremniji za ono što nas očekuje. Kada sam se vraćao u Vojvodinu, cilj koji je postavljen ispred mene je bio da klub ponovo izađe u Evropu i, evo, već sada sa 99% sigurnosti mogu da kažem da će se to i desiti. Naravno, pored toga, daćemo sve od sebe da osvojimo i trofej u Kupu – kaže Lalatović.

Trener crveno-belih pohvalio je upravu kluba za angažman i brigu o svima u klubu, pogotovo u vreme vanrednog stanja.

– Moram da pohvalim upravu kluba, na čelu sa predsednikom Vojislavom Gajićem, generalnim direktorom Dušanom Bajatovićem i članom Upravnog odbora Ljubomirom Aprom na tome što su nam omogućili idealne uslove za rad u našem trening centru, te neću pogrešiti ukoliko kažem da je Vojvodina danas možda i najstabilniji klub u našoj zemlji. Evo, baš danas je bila plata i igračima se ne duguje nijedan jedini dinar. Osim toga, svaki teren u FC ‘Vujadin Boškov’ je doveden u perfektno stanje, bukvalno kao na ‘Vembliju’ – kaže Lalatović.

Superliga Srbije nastaviće se 30. maja. Vojvodina je trenutno na trećem mestu na tabeli, sa tri boda manje od drugoplasiranog Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter