0
Evropske lige

MAMIN SIN – U JUVENTUSU BESNI: Majka ne dozvoljava vezisti da se vrati u Torino!

Objavljeno: 12.05.20 u 15:10

Odavno više nije neka posebna vest da francuski vezista pravi probleme svojim klubovima, ali ovo je i za njega novina.

Adrijen Rabio poznat je kao fudbaler koji je u lošim odnosima sa klubovima za koje nastupa, veliku zaslugu za tu titulu nosi njegova majka, koja mu je ujedno i agent. Nakon dramaturške epizode u PSŽ-u nastavio je sa lošim ponašanjem i u torinu.

Francuz je ovog puta dospeo u centar pažnje zbog toga što je odbio da se vrati u Italiju, navodno je odlučio da protestuje zbog smanjenja plate. Crno-beli su pogođeni koronavirusom odlučili da igračima ‘skrešu’ dohotke.

‘MAMA MIAAAA’ Spektakularan gol Paola Dibale – magija! (VIDEO)

‘La Stampa’ prenosi da je Rabio ostao u Franucskoj upros tome što je klub pozvao sve igrače da se vrate, njegova plata koja iznosi 8.000.000 evra je smanjena, te je ovo njegov vid protesta.

Podsetimo, igrač je došao u Juventus kao slobodan fudbaler, njegov ugovor sa PSŽ-om je istekao prošle godine, a čini se da će Juventus požuriti da ga što pre proda, kako bi izbegao u budućnosti ovakve probleme.

Medij navodi da je njegovo ponašanje prouzrokovala majka, koja želi da on zaigra u Premijer ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter