0
Evropske lige

PROBLEMI ZA PREMIJER LIGU: Treći fudbaler Brajtona zaražen korona virusom

Objavljeno: 10.05.20 u 14:37

Nastavak sezone u Premijer ligi opet je doveden u pitanje pošto je Brajton saopštio da se još jedan njihov fudbaler zarazio korona virusom.

To je pokazalo i jučerašnje, poslednje testiranje u nizu, mada se identitet zaraženog ne navodi.

– To je problem. Nažalost treći fudbaler nam se zarazio, uprkos merama opreza koje smo preduzeli u poslednjih nekoliko nedelja, kada igrači nisu bili deo nikakvog značajnog treninga – potvrdio je klupski operativac Pol Barber.

Zanimljivo da je Brajton jedan od tri kluba koji se protive skorom nastavku sezone i igranju utakmica na neutralnom terenu, pa im ovakve vesti idu u korist.

– Postoje razlozi za brigu i mislim da je normalno da ih svi klubovi imaju. Želimo da budemo sigurni da smo uradili sve za bezbednost i da postoje svi potrebni protokoli kako bi smo izbacili rizik što je brže moguće – zaključio je Barber.

Prema planu ‘projekta restart’ Premijer liga je trebalo da se pokrene opet 8. juna, ali je posle ovih vesti taj start ponovo žestoko ugrožen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter