0
Domaći fudbal

MILUTINOVIĆ ZA HS: Kabel ponosno predstavlja Novi Sad, želimo u Superligu!

Objavljeno: 09.05.20 u 12:17

Dokle god postoji šansa da se na terenu izborimo za naš cilj, mi ćemo se hrabro i pošteno boriti – rekao je direktor kluba.

U prvoj ligi Srbije preostalo je da se odrade još četiri kola, a za sada za dva mesta, ukoliko ne bude proširenja konkuriše čak šest ekipa. Ambicije da stigne do elite i istorijskog uspeha ima Kabel iz Novog Sada, što je u razgovoru za HotSport potvrdio direktor Slobodan Milutinović.

PLS: Kabel ne zna za poraz, ‘pao’ i prvoplasirani Grafičar

– Odlukom nadležnih organa FS Srbije da se prvenstvo završi odigravanjem četiri preostala kola bez plej-ofa, fudbalski klub Kabel vidi kao svoju šansu i najavljuje napad na Superligu Srbije – ističe Milutinović.

Pred klubom je neizvesna trka.

Smatramo da grad kao što je Novi Sad zaslužuje da ima tri ekipe u elitnom rangu i dokle god postoji šansa da se na terenu izborimo za naš cilj, mi ćemo se hrabro i pošteno boriti.

Korak napred bio bi istorijski uspeh kluba.

Kabel je godinama unazad u usponu, beleži dobre rezultate, vredne pažnje i u svakom rangu u kojem je nastupao ponosno je predstavljao svoj grad. Veliku pomoć i podršku imamo od grada i gradonačelnika Miloša Vučevića, koji je u više navrata javno pohvalio naše uspehe, a od poslednjeg prijema u Gradskoj kući, rukovodstvo našeg kluba obećalo je prvom čoveku Novog Sada da ćemo naš grad ponosno predstavljati u Prvoj ligi Srbije i uvek ispred sebe postavljati najviše ciljeve.

Kabel je nedavno idejno rešenjeprojekata za izgradnju novog stadiona.

Kada se za to stvore uslovi, ambicije su svakako da imamo svoj stadion, čije je idejno rešenje naišlo na oduševljenje u Novom Sadu i predstavljalo bi pravo osveženje za fudbalsku infrastrukturu za naselje Liman, koje zaslužuje jedan ovakav sportski objekat. Izgradnjom objekta sa manjim kapacitetom stvorili bi se uslovi za odigravanje mečeva elitnog ranga – poručio je na kraju razgovora za HotSport direktor Kabela Slobodan Milutinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter