0
Evropske lige

NA POMOLU TRANSFER BOMBA: Miralem Pjanić rekao ‘da’ Barseloni

Objavljeno: 08.05.20 u 15:50

Italijanska ‘Gazeta’ donosi ekskluzivnu informaciju da je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Miralem Pjanić rekao ‘da’ Barseloni.

Istu informaciju preneo je i pouzdani ‘Mundo deportivo’, koji je najupućeniji u dešavanja u katalonskom klubu.

Ipak, brazilski vezista ne namerava da napusti Barselonu, pa je rezervna opcija Katalonaca da ponudi Juventusu Rakitića i Artura Vidala.

Juve je Rakitića procenio na 60 miliona evra, a on ima i jednu od najvećih plata u ekipi Stare torinske dame, koja se kreću oko 7.5 miliona evra po godini, pa bi u vreme krize to bilo veliko rasterećenje za Bjankonere.

Ipak, Pjanićev pristanak na transfer ne mora ništa da znači ukoliko se klubovi na kraju ne dogovore i Juventus ne bude zadovoljan ponuđenom razmenom.
Prethodno se pojavila i informacija da Barsa umesto Pjanića želi Rodriga Bentankura ili Federika Bernadeskija, pa nema dileme da će naredni dani biti posebno zanimljvi kada su u pitanju ova dva kluba i potencijalne transfer bombe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter