0
Evropske lige

Fudbal Super League Play Off Season 2017-2018 Crvena Zvezda v Vozdovac Uros Racic Beograd, 19.05.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VALENSIJA ODBILA 20 MILIONA EVRA ZA UROŠA RAČIĆA: Bivši as Crvene zvezde glavna tema u Portugalu

Objavljeno: 07.05.20 u 12:40

Uroš Račić, nekadašnji vezni igrač Crvene zvezde, odigrao je odličnu sezonu u Familkau, a tome u prilog govori i velika ponuda za njegove usluge, koju je portugalski tim dao.

Račić je pozajmljen igrač Valensije, a portuglaski mediji tvrde da je Familkao ponudio opciju španskom timu da može nekadašnjeg asa Zvezde da otkupi za 20 miliona evra, ali je to Valensija odbila!

– Familkao je želeo da u dogovor ubaci i opciju po kojoj bi Račića mogao da otkupi za 20 miliona evra, ali je Valensija to odbila. Uprava Valensije zna da ima igrača sa velikom budućnošću – rekao je menadžer Igor Gluščević u programu ‘Tribuna Deportiva’.

Kako isti izvor navodi, Benfika, Porto i Sporting su zagrizli za Račića.

Stvari mogu da se reše na dva načina… Račić je srećan sa statusom igrača Valensije, ali znamo kako fudbal funkcioniše. Logično je da ima interesa iz Engleske, Portugala, Italije, odigrao je odličnu sezonu, evoluirao je, a i dalje ima potencijal da napreduje – završio je Gluščević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter