0
Evropske lige

FOTO: Printskrin

DINAMO ODRADIO PRVI TRENING: Ovako je sve izgledalo u Zagrebu (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.20 u 20:45

Fudbaleri Dinamo Zagreba održali su prvi trening posle dozvole nadležnih u Hrvatskoj da mogu da se vrate na teren.

Prvi trening posle ovako duge pauze obavljen je, naravno, uz poštovanje preporuka za izbegavanje kontakata i uz održavanje fizičke distance, a po završetku treninga, novi trener Igor Jovićević je izneo i svoje prve utiske.

– Zadovoljan sam. S iščekivanjem i nestrpljenjem dočekali smo današnje treninge i razgovor s igračima. Delimo svi te emocije. Ide sve u skladu s planiranim i u skladu s uputstvima Civilnog štaba kako bismo zadovoljili sve kriterijume – da se zdravstveno osiguramo, da su razmaci adekvatni i sve ostalo. Malo je teže tako koncipirati treninge jer postoji vid saradnje gde igrači treba da budu blizu, ali prilagođavam.o se. Zaželeli su se lopte i siguran sam da će to biti svakim danom sve bolje – poručio je Jovićević.

Ukupno podeljeni u šest grupa, fudbaleri hrvatskog šampiona treniraće narednih dana.

– Radi se u grupama po pet igrača plus trener i fizioterapeut. Moraju biti adekvatni razmaci, pet metara razmaka po horizontali i 40 metara po vertikali. Tako se koncipiraju treninzi. Bitno je popuniti pluća, ubaciti loptu u treninge i da se jednostavno uhvate tehničko-taktičke instrukcije što pre – zaključio je Jovićević.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter