6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

RIČMOND BOAĆI: Tražio me je Čelsi i još neki klubovi, radim na tome da dođem do Premijer lige

Objavljeno: 26.04.20 u 21:40

Napadač crveno-belih veruje da bi mogao da zaigra u jednoj od najjačih liga na svetu

Ričmond Boaći, fudbaler Crvene zvezde, za medije u domovini pričao je o velikoj želju, da zaigra u nekom od timova iz Premijer lige.

– Mogao sam svojevremeno da odem u Englesku, ali se transfer nije realizovao. U prošlosti je bilo interesovanja Čelsija, Njukasla, Vest Bromvič Albiona i još nekih klubova, ali nije došlo do dogovora i otišao sam u Kinu – rekao je Boaći.

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezdin golgeter je u januaru 2018. godine posle sjajnih izdanja na Marakani bio najbliži ostvarenju sna, a veruje i dalje da bi u budučnosti mogao da se oproba na „ostvru“.

– Naporno radim i dalje da dođem do Engleske jer je to moj san. Želim da zaigram u tamo pre nego što završim karijeru. Nije važno koji je klub u pitanju, svaki od timova iz Premijer ligi bi mi odgovarao – kaže 27-godišnji fudbaler.

Ričmond Boaći je do sada nastupao za devet klubova u pet zemalja, a branio je boje Đenove, Sasuola, Juventusa, Elčea, Atalante, Rode, Latine, Crvene zvezde i Đangsua.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baća u nastavku Južnog vetra postaje menadžer i skaut Barselone za Srbiju! #Baća #Juznivetar #Messi #Baca

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

6 Komentara

  1. Menadžment Zvezde bi trebao pod hitno da reaguje i diskretno skrene pažnju Boaćiju da prestane sa ovakvim bombastičnim glupostima. Zvezda je klub od integriteta i njeni igrači jednostavno moraju paziti kako se ponašaju i šta izjavljuju, jer ničim ne smeju da naruše ugled kluba teškom mukom stečen. Ovakve neodgovorne izjave ovog “kapitalca” mogu da nanesu štetu ugledu Zvezde! Svi će misliti da je Zvezda neozbiljan klub!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pažljivo sam pročitao šta je sve Boaći natrućao! Vidim da je Boaći čovek sa metafizičkom retorikom i majstor govorničke alhemije, jer potpuno me je ubedio u interesovanje Čelzija! Njemu ideje dolaze svakodnevno a neke su baš zabavne, kao naprimer ova o interesovanju Čelzija! Ponuda repriznih izjava mu je bogata, ali će trebati da ponudi i neke nove sadržaje, one koje tek treba da postanu legendarni i deo nove pop kulture! Molim HS da ubuduće objavljuje što više ovakvih smehotresnih tekstova, jer oni leče naše pandemijom ranjene duše u danima vanrednog stanja!

    0
    0
    Odgovori
  3. Nisam znao da je ovaj Boaći pun humora i da briljira u romantičarskim epizodama! Kakav lik! Ovom izjavom Boaćija o interesovanju Čelsija za njega, da je Milorad Pavić nešto nešto mlađi, siguran sam da bi napisao iskričavu satiru, koja bi postala hit! Kažu da je komedija ventil za frustraciju! Boaćija kandidovati za ličnost godine, jer ovakav biser ne može svakome doći na pamet!

    0
    0
    Odgovori
  4. “Ne kažem da si glup! Izgleda da samo nemaš sreće kada razmišljaš” (reči Broja Jedan), iz kultnog stripa “Alan Ford”. Ova izjava Boaćija, dokazanog panja za fudbal spade u fudbalsku satiru, parodiju. Ova roba sa greškom koja je vraćena iz kineske lige ekspresnom poštom preko “Aliekspresa”, želi ni više ni manje nego da igra u Engleskoj premijer ligi! Zna li on kako je u prošlogodišnjoj grupnoj fazi LŠ igrao protiv Liverpula, PSŽ i Napolija?! Nije se video na terenu! A, zna li on kako je ove godine igrao u grupnoj fazi LŠ?! Takođe se nije video! Pod hitno ga treba poslati u Grafičar na doškolovanje!

    0
    0
    Odgovori
  5. Hahaha, kakav car 😀 jesam Cigancina i ne bacam komentare ali na ovo se ismejah posteno. Cuj njega hahahaah, ti ces ovde da zavrsis karijeru

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter