0
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

FUDBAL JE KRIV ZA SVE: Gradonačelnik Liverpula se pita da li je meč protiv Atletika kriv za koronu u Engleskoj!

Objavljeno: 24.04.20 u 10:57

Gradonačelnik Liverpula Džo Anderson upitao je zbog čega je UEFA dozvolila odigravanje meča protiv Atletika usred krize prouzrokovane koronavirusom!?

‘Redsi’ su poraženi sa 3:2 od španskog tima na Enfildu i neslavno su završili svoju evropsku odiseju pre nego što je fudbal odložen zbog COVID-19 virusa. 52.000 navijača prisustvovalo je revanšu na ‘Enfildu’ 11. marta.

Gradonačelnik Liverpula Anderson javno je postavio pitanje da li je meč šesnaestine finala Lige šampiona direktno doprineo porastu broja obolelih u ovom gradu. Uprkos tome što je Španija u tom trenutku već bila žarište epidemije dozvoljeno je i navijačima gostujućeg tima da prisustvuju.

Meč na ‘Enfildu’ ispratilo je 3000 španskih navijača kojima je bilo dozvoljeno da prisustvuju utakmici i pobedi ‘jorgandžija’.  U Ujedinjenom Kraljevstvu je do danas zabeleženo 138.078 obolelih od koronavirusa, a preminulo je 18.738 osoba. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter