0
Evropske lige

PROBLEMI U LONDONU: Fulam angažovao psihologa!

Objavljeno: 20.04.20 u 14:30

Menadžer Fulama, Skot Parker, otkrio je da period izolacije usled pandemije korona virusa najteže pada inostranim fudbalerima, pa je londonski klub iz tog razlog angažovao psihologa kako bi pomogao fudbalerima.

Prema rečima stratega Fulama psiholog pomaže fudbalerima da što bezbolnije i sa što manje posledica prođu kroz ovaj osetljiv period.

– Zaista je veoma teško, imamo psihologa koji je u kontaktu sa igračima. Iako je situacija zastrašujuća za većinu igrača, najteže je ipak mladim fudbalerima i strancima. Radimo na tome da svakodnevno psihološki budu u komfornoj zoni, ali ne krijem da je zaista teško. Situacija je osetljiva, a moji saradnici i ja smo potpuno svesni toga- rekao je Parker.

– Većina njih izlazi da vežba, ali neki igrači ne žele jer su uplašeni. Ali za sve smo obezbedili uslove da mogu da vežbaju i u svojim domovima- zaključio je menadžer Fulama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter