2
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

POSLE ŠANGAJA: Degenek je imao još jednu ponudu na stolu sa Bliskog istoka, razgovori bi mogli ponovo da se aktiviraju…

Objavljeno: 20.04.20 u 11:42

Početna ponuda nije bila po ‘ukusu’ uprave Crvene zvezde, do druge nije došlo zbog pandemije korona virusa, ali je aktivacija pregovora moguća tokom leta.

Izgleda da Milošu Degeneku zimus nije bilo suđeno da napusti Crvenu zvezdu, mada je njegova želja bila da ostane još neki period u ‘Ljutice Bogdana’. I posle pojave korona virusa i pored dogovora da bude kupljen od Šangaj SPIG za 2,8 miliona evra sve je palo u vodu još početkom februara pred kraj priprema u Antaliji.

Crveno-beli su započeli sezonu sa standardnim štoperom i pred kraj februara imali su poziv iz Dubajia da prodaju reprezentativca Australije za 2,2 miiona evra. Ova suma nije automatski zadovoljavala rukovodstvo crveno-belih, tako da je Al Ain odbijen na „prvu loptu“ i kada je trebalo nastaviti razgovore fudbal je stopiran. Plan crveno-belih je bio da inkasiraju za defanzivca tri miliona evra, pošto su ga od Al Hilala (Saudijska Arabija) otkupili prošlog leta za 1,5 miliona evra.

Ipak, na priču sa Al Ainom nije stavljena tačka i moguć je nastavak razgovora tokom leta, a sve zavisi od nove eventualne ponude kluba na čijem je kormilu portugalski stručnjak Pedro Manuel. Štoper je ove sezone odigrao u svim takmičenjima 31 meč, postigao dva gola od kojih je Jang Bojsu u Bernu mnogo vredeo, upisao dve asistencuje i ukupno na terenu proveo 2601 minut.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

2 Komentara

  1. Počeli su medijski spinovi iz Zvezde! Ponovo žele da oteraju jedinog krštenog centarhalfa uz Pankova! Ovo je dokaz da Terzić i kamarila oko njega ne rade u interesu Zvezde! Umesto da stvore što jači tim oni jedva čekaju da rasprodaju postojeći. I u zimskom prelaznom roku su pokušavali da navuku prodaju Degeneka, ali ovaj je nedvosmisleno potučio da ne želi da ide iz Zvezde! Sada je ponovo isto, opet pokušavaju da prodaju igrača mimo njegove volje! Najbolje za Zvezdu bi bilo da Terzić i Mrkela prodaju sami sebe i oslobode Zvezdu svog prisustva! Sa njima dvojicom samo se dugovi gomilaju i dovode se trećerazredni potpuno bezvredni “kapitalci” afričke provenijencije!

    0
    0
    Odgovori
  2. terzic sa ljudima u i oko zvezde … imaju samo jedan, jedini uslov: moze, da zvezda dobije pri odlasku 5 miliona ER-a i da se za 6 meseci ili godinu dana vrati u zvezdu za 500 000 ER-a. gde god da ode, moze tamo da bude i rezerva rezervama. obrobani i uspesan recept za nesmetani rad BANKOMATA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter