0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

DOBRO PAMTI SVE: Tavamba okačio snimak iz Beograda – dobro poznata pesma i slavlje… (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.20 u 10:15

Prošle su tri godine od 154. „večitog“ derbija u kom je Partizan savladao Crvenu zvezdu s 3:1.

Utakmicu na stadionu „Rajko Mitić“ sjajnim izdanjima obeležili su Brazilac Leonardo i miljenik navijača Partizana, Leandre Tavamba, koji je postigao drugi gol

(VIDEO:YouTube/Sportnetwork NS)

Hemija između Tavambe i navijača kluba iz Humske je uvek bila na visokom nivou, a pristalice Partizana su toliko zavolele korpulentnog napadača da su mu posvetili pesmu „Tavamba, ti ne znaš da volim te ja“.

Da je 18. april ostao u lepom sećanju i samom napadaču, može se zaključiti po objavi na Intagramu, gde se priseća fenomenalne proslave pobede sa saigračima koji su ga bacali u vis.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pozle derbiju 🎊💃🕺⚽️⚽️⚽️🙏🙏🙏

Објава коју дели Leandre Tawamba Kana (@tawamba89) дана

Partizan se ovim trijumfom u plej-ofu izjednačio sa Crvenom zvezdom na vrhu tabele i kasnije došao do duple krune. Na ovom derbiju je pored Tavambe, dva puta mrežu crveno-belih zatresao Leonardo, dok je počasni pogodak za Zvezdu postigao Ričmond Boaći.

Tavamba je Partizan napustio tokom leta 2018. godine, kada je prešao u saudijski Tavon, u čijem je dresu ove sezone odigrao 20 utakmica u svim takmičenjima i postigao četiri gola. 30-godišnji Kamerunac je u karijeri nastupao još za Kairat, Zlate, Al-Ahli Ben, Ružomberok, Nitru, Menuu i Kejptaun.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srećan Uskrs dragi naši hotsportisti!Hristos Vaskrse! Želimo vam mir,sreću i blagostanje! ❤️🙏❤️

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter