0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA NASTAVILA AKCIJU: Ben i Konatar posetili veterane! (FOTO)

Objavljeno: 15.04.20 u 17:10

Akcija Crvene zvezde za pomoć članovima kluba i veteranima starijim od 65 godina ušla je u peti dan a na Zvezdari su uz lepo vreme pakete pomoći i osmehe delili naši prvotimci El Fardu Ben i Marko Konatar.

Znao je napadač sa Komora da je igrom i golovima odvano postao miljenik navijača, a da ih je posebno obradovao nedavno kad je produžio ugovor sa klubom. Međutim, nije ni sanjao da će mu se ljudi, kojima je delio pomoć, toliko obradovati i tako lepo govoriti o njemu i njegovom značaju za klub.

– Zadovoljan sam zbog akcije, srećan jer sam imao priliku da pomognem na ovaj način, posebno našim navijačima i veteranima. Oni su veoma važni za klub i za nas igrače. Srećan sam što smo i mi igrači direktno učestvovali u akciji koja je posebna – istakao je Ben, a zatim priznao da nije verovao da ga navijači toliko vole – Znao sam da sam im drag, ali ovako iskrene reakcije i lepe reči jednostavno nisam očekivao. Lepo je znati da me navijači do te mere vole a ja se nadam da ćemo se ubrzo vratiti na teren i da ću moći da im uzvratim za tu ljubav koju mi iskazuju.

FOTO: FK Crvena zvezda

Nešto veća gužva po ulicama Beograda nije smetala našem novom klupskom autibusu da se probija do adresa na kojima smo danas isporučivali pakete koje smo obezbedili u sprezi sa našim ekskluzivnim beting partnerom „Mocartom“. Mladi levi bek Marko Konatar je takođe bio oduševljen reakcijom starijih zvezdaša.

FOTO: FK Crvena zvezda

– Jedinstvena akcija koja pokazuje koliko je Zvezda veliki klub i koliko pažnje poklanja svima. Drago mi je da smo mogli da pomognemo starijim zvezdašima na ovaj način. Nema osobe kome ovo stanje lako pada, našim starijim članovima i veteranima sigurno najteže pada ova situacija i izolacija ali važno je da ostanu kod kuće, da se čuvaju pa da se opet vidimo na Marakani. Mi igrači treniramo i jedva čekamo da sve ovo prođe pa da se vratimo na teren i nastavimo tamo gde smo stali – istakao je Marko Konatar.

Akcija Crvene zvezde se nastavlja i sutra kada će starijim zvezdašima neki novi igrač u domove doneti mali znak pažnje našeg kluba.

FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter