0
Evropske lige

NISAM JA VREĆA KROMPIRA: Ivan Rakitić o „haosu“ u Barseloni

Objavljeno: 13.04.20 u 14:41

Hrvatski internacionalac dao je intervju katalonskom dnevniku, a glavna tema je odlazak iz Barselone.

Ivan Rakitić, fudbaler Barselone, poručio je da bi voleo da ugovor, koji mu ističe narednog leta, odradi do kraja.

Vezista je istakao i da ako bude morao da ode, to će učiniti pod uslovima koji mu odgovaraju.

– Već dve godine stalno se, a posebno tokom pauza između sezona, pa tako i tokom ove prisilne pauze zbog korona virusa, piše i govori o mom odlasku iz Barselone. Na to sam uvek odgovarao onako kao što ću i sada. Igrati za Barcelonu meni je savršenstvo, ispunjenje sna. Zato bih hteo do kraja ugovora igrati i uživati ovde i pomoći u osvajanju svih trofeja. Ako to nije moguće, sešćemo i dogovoriti rastanak. Ipak, moja želja je da odradim ugovor s Barselonom do kraja – rekao je Rakitić za „Mundo Deportivo.

Rakitić je otkrio što mu naviše smeta u Barseloni.

– Nije me povredilo to što ne igram, nego odnos prema meni. Prošla sezona bila mi je najbolja od šest koje sam igrao u Barseloni, ali su i tada hteli da me izguraju iz kluba, što me jako iznenadilo i što ne mogu shvatiti, ali sam prihvatio jer želim najbolje za tim, saigrače i klub. Nakon toga su došli lošiji rezultati, ali na mene nisu računali i to me jako povredilo .

On je jasno stavio do znanja klubu da takve stvari neće trpeti.

– Svestan sam situacije i svog statusa, ali nisam vreća krompira s kojom mogu da rade šta hoće. Želim da budem tamo gde me vole, poštuju i trebaju. Ako je to u Barseloni, divno, a ako nije, otići ću tamo gde želim ja sam, a ne tamo gde me pošalju. Već sam klubu jasno dao do znanja da neću trpeti takvo ponašanje – zaključio je Rakitić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter