Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je da će se vratiti na teren jači, posle povrede zbog koje je pauzirao najveći deo sezone.

Pogba je podvrgnut operaciji stopala i nije igrao od 26. decembra. On se dobro oporavlja i trebalo bi da se priključi saigračima kada se nastave treninzi koji su, kao i sezona, prekinuti zbog pandemije korona virusa.


– Već treniram sa loptom. Bio sam frustriran dugo vremena. Sada sam skoro gotov i samo mislim o povratku na teren i treninzima sa ekipom. Nikada mi se ovako nešto nije dogodilo u karijeri, ali uvek sve prihvatam na dobar način. To me čini gladnijim da se vratim na teren i dobro igram, ali i to mi pokazuje koliko volim fudbal- rekao je Pogba.

On je ove sezone igrao u samo osam utakmica.

– Ne znam koliko ljudi zaista znaju šta se dogodilo. Povredio sam stopalo tokom utakmice sa Sautemptonom. To je bilo u ranoj fazi sezone i vukao sam tu povredu dugo, trenirao sam i pokušao da igram tako. Posle toga sam saznao da je došlo do preloma. Nosio sam gips i išlo je dobro, suviše dobro. Kost je postala veća i kada sam se ponovo vratio na teren, igrao sam dve utakmice protiv Votforda i Njukasla i ponovo sam nešto osetio. Zbog toga sam morao na operaciju. Sada ne osećam nelagodu i nadam se da ću se vrlo brzo vratiti na teren- naveo je Pogba.