Fudbalski klub Crvena zvezda nastavila je i danas sa akcijom pomoći članovima kluba starijim od 65 godina i veteranima, a mali znak pažnje našim zvezdašima delili su mladi prvotimci Njegoš Petrović i Veljko Nikolić.

Brendirani klupski autobus, poklon Fondacije za potrebe Omladinske škole, i danas je izazivao pažnju vijagujaći ulicama glavnog grada Srbije. Klub je u saradnji sa beting partnerom kompanijom „Mocart“ obezbedila dve tone robe, koja ide na adrese članova i veterana Crvene zvezde.


FOTO: FK Crvena zvezda

Njegoš Petrović i Veljko Nikolić su momci koji su i u ovo vreme Vanrednog stanja zbog pandemije korona virusa bili na raspolaganju starijima u porodici i komšijama pa su sa oduševljenjem obavili svoj današnji zadatak.

FOTO: FK Crvena zvezda

-Divan, sunčan dan smo zaokružili jednim lepim druženjem sa našim zvezdašima. Naša ekipa na godišnjem nivou ima mnogo humanitarnih akcija ali ova je neobična, posebna. Upoznali smo divne ljude, ispričali su nam neke do sada neispričane priče i zaista nam je puno srce što smo dali skorman doprinos da im dani u izoalciji što brže prođu. Zvezda je još jednom pokazala koliko je veliki kluib a mi igrači smo tu da pomognemo. Nadam se da smo usrećili ove ljude – rekao je Petrović.

FOTO: FK Crvena zvezda

Dve kese poklona, jedna iz potrošačke korpe a druga sa poklonima Crvene zvezde, koje su naši stariji zvezdaši dobijali su samo mali znak pažnje kluba. A, njihovi odgovori ‘čekamo da ovo prođe i da proslavimo titulu’ mnogo su značili mladim prvotimcima.

FOTO: FK Crvena zvezda

-Postali smo bogatiji za jedno neobično iskustvo. Svi ti stariji zvezdaši imali su zanimljivu priču, govorili su nam o mnogim utakmicama iz davnih vremena. Mnogo vole Zvezdu i usrećili su me koliko i ja njih danas. Bilo je interesantno, drago nam je da smo uspeli da obradujemo te divne ljude. Nadam se da ćemo svi istrajati u ovom vremenu i da ćemo se sačuvati jer zdravlje je najvažnije – istakao je Veljko Nikolić.

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će od ponedeljka nastaviti da deli pakete pomoći na adrese vernih zvezdaša u Srbiji.