5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POLEDICA IZNEO ŠOKANTNE DETALJE: Zvezda je poslednju platu isplatila prošle godine, a od LŠ su uzeli milione…

Objavljeno: 08.04.20 u 19:43

Izgleda da zna nešto, s čim javnost nije upoznata…

Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“, izneo je putem svog Tviter profila određene tvrdnje.

Naime, nekadašnji fudbaler, a sada čovek koji zastupa prava igrača, tvrdi da su fudbaleri aktuelnog šampiona poslednju platu primili u decembru 2019. godine.

Poledica je dodao je takvo ponašanjem kluba koji je dve godine zaredom igrao Ligu šampiona, veoma čudno:

– Zašto FK Crvena zvezda ne plaća plate igračima od decembra 2019??? Šta je razlog takvog poslovanja kluba kada su prihodovali samo od UEFA Lige šampiona 22.334.000€??? – napisao je Poledica.

Podsetimo, beogradski „večiti“ rivali, Crvena zvezda i Partizan, nedavno su se oglasili zajedničkim saopštenjem, koje je između ostalog bilo „posvećeno“  prvom čoveku SPFN „Nezavisnost“.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sofija će da napravi zver od Luke Jovića! Ozbiljno se trenira u karantinu! 💪 #LukaJovic #Jovic #Karantin #Korona #RealMadrid

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

5 Komentara

  1. Kažu da su po Ustavu Republike Srbije mesečna primanja zagarantovana, da je to Ustavna kategorija i da se ne može smanjiti voljom poslodavca. Zvezda i Partizan svesno krše Ustav i niko ništa ne preduzima! Oni love u mutnom! Gde su državni organi?! Kako naprimer Čukarički, Voždovac i TSC mogu isplatiti sve zarade, bez smanjenja?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Baš mi je drago što se Poledica oglasio! Stalno pišem o zabrani državnim finansiskim organima Srbije da uđu u Zvezdu i izvrše svoju zakonsku obavezu da prekontrolišu finansijsko stanje u Zvezdi, tokove i kretanje novca, ali srpski državni finansijski forenzičari ne smeju da uđu u Zvezdu evo već punih 8 (osam) godinica! Povremeno se oglasi finansijski mag Terzić sa svojim paušalnim ocenama o dugu Zvezde, koji se po njemu razlikuje u po nekoliko miliona evrića! Šta je za njega razlika od nekoliko miliona evrića?! Ništa, prava sitnica! Baš me živo interesuje gde su završile 25 miliona evrića koje je Zvezda prihodovala od UEFA?! A, gde su ostali prihodi od prodaje igrača i od ulaznica u LŠ?! NAPOMENA: Čukarički je isplatio sve plate igračima do kraja juna meseca, ali Čukarički je privatizovani klub, u tome je mala razlika!

    0
    0
    Odgovori
      • “Nevolja sa ovim svetom je što su glupi tako sigurni, a pametni puni sumnje”(Bertrand Rasel). Nisam siguran da li znaš šta znači pojam “koristan idiot”?! Pa, ako ne znaš to je onaj pojedinac, koji svojim ponašanjem i činjenjem, radi za interese neprijatelja, a da toga nije svestan! Moji neprijatelji su oni koji rade u mojoj Zvezdi, ali je iskorištavaju u svoje lukrativne svrhe!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter