2
Domaći fudbal

PARTIZAN PRESEKAO: Plate manje za 50 posto, evo i do kada…

Objavljeno: 08.04.20 u 14:07

Crvena zvezda se dogovorila sa fudbalerima da im se smanje primanja tokom pandemije korona virusa, a sada je isti korak učinio Partizan.

Kako javlja ‘Telegraf’, fudbalerima Partizana, trenerima i menadžmentu biće smanjena primanja za 50 posto. To je oročeno do juna meseca. Veliki broj fudbalera je pristao na to, dok pojedinci još razmišljaju. Ipak, Partizan neće čekati njihov odgovor, jer je dobio dozvolu FIFA i UEFA da to učini.

Plate neće biti smanjene samo fudbalerima, već i stručnom štabu, menadžmentu i delu zaposlenih. Tako će se uštedeti dobro u danima krize. Prvi obaveštni o smanjenju plata bio je kapiten tima Vladimir Stojković koji je bio spona dve strane. Potom je došlo do sastanaka između rukovodstva i fudbalera kako domaćih, tako i stranih.

Smanjenje će trajati do juna, tačnije tri meseca. Do tada u Partizanu očekuju da se fudbal vrati u normalne tokove, mada publike svakako neko vreme neće biti na tribinama.

FOTO: FK Partizan

0
0

2 Komentara

    • Dase ne igra rad imacva neka ispadne zvezda neka isplati marku prvo tri ipo milijiona plus ceetristo za vukanovica i vulica a terzica u zatvoru da sadi kropir on naucio da uzima igrace na mucku toje djubre od coveka

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter