0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT / PETAR LAZIĆ

DEJO SAVIĆEVIĆ O ANTIĆU: Rezultati i klubovi govore kolika je veličina bio…

Objavljeno: 08.04.20 u 20:06

„Dovoljno je videti da je vodio Real, Barsu i Atletiko, pa da ništa više nije uradio.“, kaže prvi čovek FSCG.

Dejan Savićević, nekadašnji fudbaler, nije bio u prilici da sarađuje s Radomirom Antićem, ali je svestan veličine nekadašnjeg selektora Srbije.

– Kada sam bio u Italiji, Radomir je bio u Španiji, nikada nismo sarađivali, a nisam se ni susretao sa njegovim Atletikom. Bio je neverovatno trenersko ime, Jokanović, Mijatović i Brnović su bili bliži sa njim, jer su igrali u Španiji, uvek su ga hvalili – rekao je Savićević za „Dnevne Novine„.

Jedan od najboljih jugoslovenskih fudbalera smatra da će teško u budućnosti neko s ovih prostora ponoviti uspeh Radomira Antića.

– Mada, sve i da ga niko nije hvalio, rezultati i klubovi govore za njega. Postigao je mnogo u fudbalu i iskreno sam se iznenadio kada sam pročitao da je umro. Stvarno mi je žao, jer to nisu sada neke velike godine. Dovoljno je videti da je vodio Real, Barsu i Atletiko, pa da ništa više nije uradio. A napravio je ime u španskom fudbalu, obeležio jednu epohu, napravio igrače… Stvarno sam se iznenadio, vidim da nije mnogo ni ljudi znalo da ima problem sa pankreasom, borio se na svoj način. Nažalost, nije uspeo – dodao je popularni Genije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter