0
Domaći fudbal

ŠPANIJA TUGUJE: Tri najveća sportska lista na Pirinejima oprostila se od Mistera (FOTO)

Objavljeno: 06.04.20 u 22:24

Španija se oprostila od velikana trenerskog posla Radomira Antića, od Srbina se oprostio veliki broj klubova i sportista.

Smrt Radomira Antića potresla je Pirinejsko poluostrvo poput zemljotresa. Smrt srpskog stručnjaka zauzela je naslovne vesti na najveća tri španska sportska medija ‘Marke’, ‘El Munda Deportiva’ i ‘Asa’.

‘Marka’ je dala vest da je Radomir Antić umro posle borbe sa teškom bolesti. Podsetila je da je srpski stručnjak jedini trener koji je u karijeri vodio Real Madrid, Atletiko Madrid i Barselonu. Da je sa ‘jorgandžijama’ osvojio duplu krunu.

‘AS’ je poručio da će Radomir Antić ući među besmrtne i da će navijači Atletika dugo pamtiti duplu krunu koju je doneo na ‘Visente Kalderon’.

‘El Mundo Deportivo’ je pored titule koju je osvojio sa Atletikom u prvi plan stavio to da je Radomir Antić oporavio Barselonu i odveo je posle odlaska Van Gala u Evropu. Da je on napravio sjajnog vezistu od Ćavija, jer ga je oslobodio igre u defanzivi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter