Mogla je transfer bomba da eksplodira na Marakani, ali kako stvari stoje, neće biti ništa od toga…

Bio je zimus u pregovorima s Crvenom zvezdom Aleksandar Prijović, a oni su nastavljeni i tokom prethodnih meseci.


Napadač Aleksandar Prijović nalazi se na izlaznim vratima Al Itihada, te potrazi novog kluba za nastavak karijere. U minulom periodu on je pregovoarao s klubom iz Ljutice Bogdana, a prepreku u realizaciji posla predstavlaju finansije. Čelnici Al Itihada nisu raspoloženi da ga puste na pozajmicu, dok otkup ugovora u ovom trenutku nije realna opcija.

Jedina nada za Crvenu zvezdu mogao bi da bude raskid, ali je pitanje da li bi i tada imali dovoljnu dobru ponudu za napadača koji je prošle zime napustio PAOK, za deset miliona evra. Upravo taj klub najbližiji dovođenju 29-godišnjeg Srbina, saznaje HotSport. Specijalizovani sajt Transferkt njegovu vrednost procenjuje na četiri miliona evra, a crveno-beli su navodno bili spremni da ga pozajme i kasnije otkupe za milion i po evra.

FOTO: HOTSPORT

Momak rođen u Senkt Galenu trenutno se nalazi u Beogradu, a njegov boravak u srpskoj prestonici obeležio je incident. Naime, Prijović je sinoć priveden, s grupom od još nekoliko ljudi, jer je prekršio zabranu okupljanja na javnom mestu, usled pandemije kroona virusa.

U dosadašnjoj karijeri Prijović je igrao za Parmu, Derbi kaunti, Jouvil taun, Northempton taun, Sion, Lozanu, Tromzo, Đurgarden, Boluspor, Legiju, PAOK i Al Itihad, dok je za reprezentaciju Srbije debitovao 2017. godine i na 13 utakmica postigao dva gola.

Na tragu informacije: Mirko Marković

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RIP 😢 ⚪️⚫️⚪️

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on