2
Evropske lige

FOTO: AC Milan

IBRAHIMOVIĆEV OTAC: Moj sin je Bošnjak, i to onaj sa dna kace!

Objavljeno: 02.04.20 u 21:55

Otac napadača Milana otkrio je da je u planu snimanje filma o njemu.

Šefik Ibrahimović istakao je da će čitav materijal, koji poseduje o svom sinu, iskoristiti za pravljenje filma o Zlatanu.

On je u intervjuu za „Avaz“ izjavio i da je Zlatan Bošnjak, baš kao što je i on.

– Moj Zlatan je Bošnjak, jer sam i ja Bošnjak, i to onaj s dna kace. Zarekao sam se da više neću demantovati natpise o Zlatanu. Sav ovaj materijal koji imam u mom stanu poslužiće i za snimanje filma – počeo je Šefik.

Šefik, koji je rođen u Bijeljini, ističe da je igrao veliku ulogu u razvoju Zlatana.

– Puno sam uložio u njega još dok je bio dete. Bio sam strog, ali me je on slušao. Uz moju pomoć počeo je da udara loptu s četiri godine i odmah se vielo da se razlikuje od druge dece jer je baratao loptom jako dobro. Svi su već tada govorili da će on biti uspešan fudbaler – rekao je Šefik i dodao:

– Mislim da je moja uloga, posebno dok je bio dečak, i kasnije junior, bila veoma značajna u njegovom razvoju. Još se svakodnevno konsultujemo o svim važnim stvarima. Zlatan je na mene, ja sam visok 187, a on 193 centimetra – zaključio je Šefik Ibrahimović.

Kako biste najbrže saznali informacija iz sveta sporta, pratitie naš profil na Instagramu…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😂 #Zubizareta #Kolarov #JuzniVetar #OFKBeograd 😂

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

2 Komentara

  1. To sto je Zlatan maestralan u fudbalu je bitno za njegovo materijalno stanje a to sto je veliki covek i ne deli ljude po nacionalnosti vec po ljudskosti je ono sto ga cini najvecim covekom u plejadi naboljih..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter