0
Evropske lige

FOTO: liverpoolfc.com

BALOTELI JE ITALIJANSKI TARABIĆ: Napadač 2012. godine predvideo smak sveta kada Liverpul bude šampion i evo ga… (FOTO)

Objavljeno: 02.04.20 u 12:03

Možda bi Mario Baloteli mogao sa fudbala da se prešalta pored staklene kugle i postane novi Nostradamus, baba Vanga ili Tarabić.

Svakog dana čitamo o raznim teorijama zavere vezanim za korona virus. Takođe, često se pominju predviđanja poznatih proroka stara i po 100 godina kako će tajanstveni virus zavladati svetom. Ipak, originalne izvore je teško pronaći.

Za razliku od njihovih predviđanja, proročanstvo Marija Balotelija iz 2012. godine se dogodilo i ima dokaza o tome. Naime, kontroverzni napadač iz Italije je u periodu dok je igrao u Mančester sitiju rekao sledeće:

– Smak sveta se odlaže dok Liverpul ne osvoji Premijer ligu – rekao je tada Baloteli.

Liverpul je dva meseca pre kraja sezone bio pred zvaničnom promocijom za novog šampiona Engleske kada je usledila pandemija korona virusa koja je paralisala svet. Od COVID-19 do sada je preminulo 47.240 ljudi.

Mario Baloteli je posle te izjave nosio dres Liverpula, a danas se nalazi u ‘centru smaka sveta’, pošto je Breša jedan od najpogođenijih gradova sveta ovim virusom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter