0
Evrokupovi
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

UEFA PRESEKLA: Biće utakmica tokom leta – poznati novi termini Lige šampiona i Lige Evrope…

Objavljeno: 01.04.20 u 14:21

Rezultat današnjeg sastanka.

Na video sastanku predstavnika svih 55 članica saveza koji pripadaju Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA), doneta je odluka da se za jul i avgust odloži završnica svih kupova.

Tako će se po prvi put Liga šampiona i Liga Evrope igrati u ovom terminu, a sve je uslovljeno pandemijom virusa korona. Iz UEFA nisu želeli da ponovo reskiraju novo pomeranje, već su odlučili da takmičenje odlože za period kada bi trebalo da se okonča borba s zarazom.

Ovu odluku objavio je nemački kanal ZDF, a čeka se još zvanična potvrda UEFA. Ovakav razvoj događaja značiće da će nacionalna prvenstva moći da se završe tokom letnjih meseci, ali i pomeranje početka naredne sezone. Takođe, odlučeno je i da utakmice baraža Lige nacija, među kojima je i meč između Norveške i Srbije do daljeg budu suspendovane. Podsetimo, ovi mečevi je trebalo da se odigraju početkom juna…

ako biste najbrže saznali informacija iz sveta sporta, pratitie naš profil na Instagramu…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter