0
Evropske lige

LJAJIĆ SE PREDOMISLIO: Prvo hteo da se vrati u Srbiju, a onda odustao!

Objavljeno: 30.03.20 u 13:44

Adem Ljajić nalazi se u Istanbulu, iako je postojala mogućnost da se vrati avionom Vlade Srbije.

Na tom letu našao se naš trener Željko Obradović. Svoje mesto imao je i Adem Ljajić koji je prvo obavestio Bešiktaš da želi u Srbiju da bude uz roditelje. Ipak, kako piše ‘Fanatik’, odustao je od puta.

– Prvo se pojavila vest da je Ljajić tražio dozvolu da se vrati u Srbiju. Rekao je da su mu roditelji stari, da mora brinuti o njima, ali i da će pauza zbog koronavirusa trajati dugo. Čelnici kluba su mu izašli u susret, pa su posle njega još neki stranci zahtevali dozvolu da napuste Tursku. Međutim, ubrzo je stigla potvrda iz kluba da je Ljajić ipak odbio da se vrati u Srbiju. On je rešio da ostane ovde, baš kao i hrvatski internacionalac Domagoj Vida – piše turski ‘Fanatik’.

Takođe, u Turskoj se spekuliše da bi od jula Adem Ljajić mogao da promeni klub. Navodno, sledi povratak u Italiju. Postoje dva zainteresovana kluba, jedan je Udineze, a drugi Torino.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter