0
Evrokupovi

FOTO: PRINTSCREEN

ISPOVEST PREDSEDNIKA ATALANTE: Slike vojnih kamiona kod groblja od kojih samo plačem!

Objavljeno: 28.03.20 u 21:50

Prvi čovek Atalante Antonio Perkasi prvi put je govorio o aktuelnim dešavanjima u Bergamu koji je najžešće pogođen korona virusom.

Na hiljade mrtvih broji se u Bergamu usled pandemije korona virusa. Biološka bomba pukla je u noć odigravanja prve utakmice osmine finala Lige šampiona između Atalante i Valensije u Milanu. Dokaz za to je da je više od 70 posto ljudi sa te utakmice zaraženo korona virusom, bilo da su to pristalice tima iz Bergama ili Valensije.

Prvi put od izbijanja pandemije korona virusa u Bergamu oglasio se prvi čovek Atalante:

– Zato je za nas bio emotivan plasman u četvrtfinale. Slika iz Valensije to govori, pobedu smo posvetili celom Bergamu. Vrlo teško mi pada ova situacija, velike je tragedija. Tužna i teška je stvar, koja utiče i na mlade ljude. Suočavamo se sa pravom zdravstvenom bombom, transparentnim neprijateljem i to u svetskom ratu. Slike vojnih kamiona ispred groblja u Bergamu zauvek će mi ostati urezani. Kada ste tamo sve se čini kao košmar, samo možete da plačete. Srećom, tu su lekari koji prave čuda- rekao je Perkasi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter