Sve i dalje zavisi od korona virusa.

Generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić govorio o mogućem raspletu domaćeg prvenstva, koje je stopirano, kao i brojna druga, usled pandemije virusa korona.


Terzić ističe da postoji opcija da se utakmice odigraju bez prisustva publike, kada to situacija dozvoli ili da se tabela proglasi konačnom…

– Sezona sigurno ne može da se poništi i to uopšte nije opcija koja se razmatra. Rekao sam već, UEFA će učiniti sve da se nacionalna prvenstva završe. Opcija proglašenja tabele u zatečenom stanju je druga opcija, ali se iskreno nadam da se to neće dogoditi i da će se nacionalna prvenstva završiti. Naravno, bez publike, rekao je Zvezdan Terzić za “Telegraf”.

Operativac crveno-belih ističe da će se kriza prouzrokovana pandemijom odraziti i na sport.

– Logično je da će doći do domino efekta i da će i Crvena zvezda osetiti velike posledice ovog finansijskog kraha. Uzdržao bih se sada od bilo kakvih komentara kakve mere kao klub planiramo, jer mislim da je za to rano iz prostog razloga što ne znamo dokle će ovo da traje. Pratićemo preporuke UEFA i u skladu sa tim i donositi odluke. Sigurno je samo jedno – ništa više neće biti kao što je bilo… Teško možemo sada da procenimo ko će teže, a ko lakše podneti ovu katastrofu. Crvena zvezda u velikoj meri živi od transfera igrača, a sigurno će evropski klubovi smanjiti svoje budžete za dovođenje igrača, što će direktno uticati na prihode našeg kluba – rekao je Terzić.