10
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

KRAJ, PONIŠTAVANJE ILI NASTAVAK SEZONE: Evo kako Zvezdan Terzić vidi rasplet u Superligi…

Objavljeno: 26.03.20 u 14:57

Sve i dalje zavisi od korona virusa.

Generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić govorio o mogućem raspletu domaćeg prvenstva, koje je stopirano, kao i brojna druga, usled pandemije virusa korona.

Terzić ističe da postoji opcija da se utakmice odigraju bez prisustva publike, kada to situacija dozvoli ili da se tabela proglasi konačnom…

– Sezona sigurno ne može da se poništi i to uopšte nije opcija koja se razmatra. Rekao sam već, UEFA će učiniti sve da se nacionalna prvenstva završe. Opcija proglašenja tabele u zatečenom stanju je druga opcija, ali se iskreno nadam da se to neće dogoditi i da će se nacionalna prvenstva završiti. Naravno, bez publike, rekao je Zvezdan Terzić za „Telegraf“.

Operativac crveno-belih ističe da će se kriza prouzrokovana pandemijom odraziti i na sport.

– Logično je da će doći do domino efekta i da će i Crvena zvezda osetiti velike posledice ovog finansijskog kraha. Uzdržao bih se sada od bilo kakvih komentara kakve mere kao klub planiramo, jer mislim da je za to rano iz prostog razloga što ne znamo dokle će ovo da traje. Pratićemo preporuke UEFA i u skladu sa tim i donositi odluke. Sigurno je samo jedno – ništa više neće biti kao što je bilo… Teško možemo sada da procenimo ko će teže, a ko lakše podneti ovu katastrofu. Crvena zvezda u velikoj meri živi od transfera igrača, a sigurno će evropski klubovi smanjiti svoje budžete za dovođenje igrača, što će direktno uticati na prihode našeg kluba – rekao je Terzić.

0
0

10 Komentara

  1. Pa ti nemas pojma o fudbslu.nije to kosarka pa da se tim nspravi za mesec dana.u fudbalu najmanje tri godine.,a vi ste u potpunom rasulu kadrovskom.igrackom i navijackom.to sto tako vidis stvari u psihijatriji se zove sizofrenija i ima dijagnozu f20-f29,a ti si blizu gornje granice..normalno je da krademo.krademo za svoj narod,a ne za one koji mrze srbiju

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo vi zivite u zabludi. Ko vas je to opako slagao? Zavedeni ste i opijeni lazima koje su vam servirane iz kuhinje Kokezjanije. Nije nama poblem da vas sportski bremzamo, znas ti dobro sta je problem,ali nista ne traje vecno. Sanjajte o sest uzastopnih sampionata, sa vama cemo zavrsiti vec sledece godine. I to nije onaj vic o sledecoj sezoni kad smo vas oducavali od fudbala. Oducavamo vas i sada, ali ovaj i prethodni sampionat su odlucile Terzine i Kokezine sudije.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa fk zlo iz istog takvog grada (zg)je ponisteno odavno.za onih namestenih 6 titula,izgubicete 12.samo slepac to ne vidi,tako da samo nastavi da se trzas,znam da boli,ali nema leka…zivela srbija

    0
    0
    Odgovori
  4. Tersmanovac, njina.ko,pokusaj se unormaliti, rekoh da sa primitivcima ne razgovaram o kulturi, jeziku i gramatici,oni to ne razumeju. Razumeju samo kad im dovedes crvenu kalahari kozu sta ce sa njom.Kozonadskakaci!
    Jesi li naucio sta je Sud udruzenog rada? A i sta je Kokeza-sud,komisije i titule prvaka bez igranog prvenstva u okrugu Jajinci!?? Sta i ko su Miljanici i Obradovici,sacuvaj me boze vas,narocito ujedinjenih istomisljenika koji lajete na sve stiteci vodju, nekad Arkana a sad Markana! Sve vase Koky titule nab-ijemo.nq. Sipugaloma papancino ,severni irvasu!
    A znam ko si….,nekad nije ni fino ni dobro upoznati se. Priznajem, , malo mi je zbog yi-yo korone dosadno pa volim malo da te na.bij.em naq! I nije lepo da se predstavljas kao Srbin, ne brukaj taj divni soj, ti si zla kukavica i fukljos. Eto to si ti. Sto se ne skupiste na proslavi kad vas Tersman zvase, oh Boze!? Ali, kome ja pisem? Nista nisi shvatio? Znam, neka ti Tersmanov sin Konstadin prevede, on je strucnjak zaposlen u FSS kod Kokeze i vodi komisiju za odnose sa UEFA, hej!! A ti laj papane u cekanju socijalne pomoci. I navijaj za Tersmanovce. Budalo! Mnogo mi te zao,znas!

    0
    0
    Odgovori
  5. …E, vidi jednog, javlja se, pa tebe magice nisam zvao da se javljas iz Padinjaka. Znas gde je a? OK, tamo si u karantinu, zelim ti ozdravljenje.
    Sto se tice za tebe problematicnog Suda udruzenog rada, pa i to je bio vas ganski pokusaj da lovite u mutnom, ali vam nije uspelo jer je radila ipak pravna drzava. Kakva god, ali je bilo po zakonu a ne po Miljanicima kao sada!
    A sto se tice skole , sa cobanima ne mozes razgovarati o gramatici a ni o ostalim stvarima iz kulture. To sto ti nije jasno su „stilske figure“, da vam bolje naznacim, boldujem vasa zabludjenija ! Idi u skolu za cobane pa se dopismeni. U jednom ti ipak „zavidim“! I u ovom vremenu zla ti si srecan…. sta da se radi, to je privilegija glupana! Nadam se da te nije ova prava koronka opalila dok tako rzes!
    Zelim ti da prezdravis a od terzijana-korone ti ne mogu pomoci.Tu vam moze pomoci Q-ti Umar Sadiq,hihi! Ne verujem da ti ovo mozes da razmes,naprosto nije to za tebe,cobancicu!

    0
    0
    Odgovori
    • Vidi , vidi , kada si pre stigao da odgovoriš , a ideš u školu (večernju za odrasle) ???? Naučio si i šta su stilske figure?? Pa tebe sada moraju postaviti za “ vođu“ jedne od 10-15 frakcija sa juga ili umesto Miše Tumbasa za počasnog vođu i idola „armije“ vatikanaca !!! Teško si ga tebi i tvom životu. Jadan si , nepismen , nekulturan , ali shvatam tebe i sve jsd-ovce. Indija …..

      0
      0
      Odgovori
  6. Prvo se opismeni , uzmi terapiju , otkači se od Zvezde i gledaj u svoje dvorište .Drugo što se tiče padinjaka , u tom delu grada postoji i ustanova za takve kao što si ti .Pod tri , pavijanima se dodeljuju neosvojene titule ,odlukama Suda udruženog rada . Poslednje što bih ti poručio i to dobronamerno , Indija, Pakistan ……

    0
    0
    Odgovori
  7. Tersmane, ti si veci problem za srpski fudbal od korone! Bolje ga je i ne igrati nego da ti siris uzasnu infekciju nemorala, lopovluka i sudijskih marifetluka! Neka si zdravo i ziv i da nam ides u karantin u Padinjaka!
    Prvenstva sirom Evrope pod ingerencijom UEFA ce biti ponistena.E,sad,ako se nadje neki pavijan za 50 godina i zatrazi da se prizna neka tamo daleko titula zbog nezavrsenog sampionata,e hbg, to je nekako u tradiciji imaginarnog. „najveceg“ srbrenda! A da ne govorimo o „stubovima“ serbstva:, vecim od Djurdjevih!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter