0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

NAPRAVILI PRVI KORAK: Real ponudio Jovića engleskim velikanima!

Objavljeno: 22.03.20 u 09:43

Mesecima unazad se priča o tome da za Luku Jovića neće biti mesta u Madridu naredne sezone, a poslednji potezi fudbalera bi mogli da ubrzaju taj proces.

Na udaru svetske javnosti Jović se našao nakon nepoštovanja obavezne samoizolacije nakon dolaska u Srbiju. Tada je javno reagovala Ana Brnabić kritikujući ‘fudbalere milionere’ koji ne poštuju preporuke srpskih vlasti.

Engleski ‘Miror’ navodi da je Jović ponuđen Čelsiju i Totenhemu, timovima koji su ranije pokazali interesovanje za srpskog igrača. Totenhem je bez povređenih Harija Kejna i Son Hjong Mina koji su ‘udarne igle’ tima. 

Dok će  Čelsi imati priliku da se nakon suspenzije vrati na transfer pijacu, a kao prvo ime u ‘tefteru’ mogao bi da bude ime srpskog fudbalera.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

Jović je fantastičnim igrama u Nemačkoj uspeo da se preporuči ‘kraljevskom klubu’ ali u njemu nije uspeo da ostavi značajan trag. U igru je na 24 zabeležena nastupa uglavnom ulazio sa klupe. Postigao je dva gola.

Jović se već suočavao sa sličnim padovima i u Benfici, nema sumnje da će srpski fudbaler uspeti i iz ovoga da izađe znatno jači, a čiji će dres nositi pokazaće period pred nama…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter