0
Evropske lige

FOTO: Instagram/Nikola Maksimovic

ČEKA SE KRAJ PANDEMIJE KORONAVIRUSA: Fiorentina dovodi Srbina za jaču odbranu!

Objavljeno: 21.03.20 u 10:35

Čeka se kraj vanrednog stanja u Italiji i da fudbal ponovo oživi, a onda pada prvi transfer iz Napulja u Firencu.

Previše je nelogičnih stvari u Italiji, korona virus hara severom ove zemlje, ljudi umiru, a pojedini timovi su najavili nastavak treninga poput Napolija i Kaljarija. Pojedini klubovi prave neke planove za pojačanja i već je „procurela“ vest da Fiorentina želi Nikolu Maksimovića. Srpski defanzivac se oporavio od povrede i nalazi se u samoizolaciji čekajući poteze kluba sa kojim je započeo pregovore oko produžetka saradnje. Ponuđeno mu je dupliranje plate, ali završni potpis nije stavljne što žele da iskoriste u Firenci.

Navodno, „ljubičasti“ su skovali plan da Nikoli Maksimoviću daju slične uslove, ali za godinu ili dve duži ugovor i na ovaj način hoće da pokušaju da „privole“ Srbina da dođe na ‘Artemio Franki’. U Fiorentini nastupaju dva bivša igrača Partizana Nikola Milenković i Dušan Vlahović, kao i dete Crvene zvezde Aleksa Terzić.

Nikola Maksimović je u karijeri noiso dres Sevojna, Slobode iz Užica, Crvene zvezde, Torina i Napolija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter