0
Evropske lige

OD ZLIKOVCA DO HEROJA: Najomraženiji lik u Bundesligi blizu pronalaska leka za koronavirus!?

Objavljeno: 16.03.20 u 12:58

Vlasnik Hofenhajma Ditmar Hop mogao bi u slučaju da se ova vest pokaže istinitom brzo da preraste od zlikovca za navijače u Nemačkoj do heroja svetske javnosti.

Kako navodi Rojters nemačka kompanija ‘CureVac‘ na pragu je pronalaženja vakcine za koronavirus, kakve veze to ima sa sportom pitate se? Objasnićemo, vlasnik Hofenhajma Ditmar Hop glavni je investitor ove kompanije.

OVO DO SADA VIDELI NISTE: Navijači Bajerna vređali gazdu Hofenhajma, meč prekinut dva puta, a kada je nastavljen igrači su se dobacivali na sredini terena! (VIDEO)

U izjavi Rojtersu Florijan von der Mulbe, suvlasnik kompanije je izjavio da se krenulo sa testiranjem vakcine, koja bi na ljudima trebalo da se prvi put testira u julu mesecu.

Predsednika Hofenhajma navijači pamte kao funkcionera koji ima negativnu reputaciju među navijačima u Bavariji, ‘uzeli su ga na zub’ kada je bio protiv uvođenja pravila 50+1 koje bi zaštitilo klubove od eksternih deoninčara i klubovima dalo većinu glasova pri donošenju odluka.

Hop je bio na udaru javnosti i suočavao se sa pretnjama i uvredama od raznih navijačih grupa. ‘Hop je pogazio svoju reč, ku**in sin’ stajalo je na tribini nedavno odigranog meča Hofenhajma i Bajerna. Taj meč bio je prekinut dva puta zbog uvreda predsedniku Hopu. 

Videćemo hoće li mu navijači oprostiti ovu ‘izdaju’ ukoliko njegova kompanija bude razvila vakcinu protiv ‘Kovid-19’ virusa.

FOTO: Youtube/Screenshoot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter