5
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Partizan Goalkeeper Vladimir Stojkovic Beograd, 02.03.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NEMA ŠALE: Vladimir Stojković zbog virusa slikao frižider i totalno podelio javnost (FOTO)

Objavljeno: 15.03.20 u 22:59

U Srbiji, a i gotovo celom svetu je prethodnih dana glavna vest koronavirus.

Zaraza Covid-19 virusa je postala sve prostranija planetom, a više desetina je obolelih i u Srbiji. Uticaj na građane je veliki, sve su češći prazni rafofi po radnjama kao delo onih koji su rešili da pripreme zalihe ukoliko dođe do vanrednog stanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😷🥛🍗🍳🍗🍔🌭🥙🌮🍟🍕🥖🥨🥔🍠🥪🧇🍫🍤🍣🥫#Korona

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Među njima je i golman Partizana Vladimir Stojković. Bivši reprezentativni čuvar mreže je putem društvene mreže Instagram podelio fotografiju sadržaja svog frižidera, odnosno napravljene zalihe koja je ubrzo postala veoma popularna na toj socijalnoj mreži.

Međutim, javnost je podeljena. Kako na one koji smatraju da nema mesta panici, tako i na one koji su mišljenja da je najbolje biti spreman. Ipak, zajedničko im je u dosta navrata to da ovakve stvari nisu sa društvene mreže.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter