1
Evropske lige

FOTO: YouTube

KAKAV ‘ŠAMAR’: Demantovano da Ronaldo hotele pretvara u bolnice!

Objavljeno: 15.03.20 u 15:22

Španska Marka objavila je da će fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo svoje hotele u Portugalu adaptirati u bolnice kako bi se u njima lečili oboleli od korona virusa, medjutim ta vest je lažna.

Informaciju Marke, koja se oslonila na vest portugalske stranice Arena desportiva, preneli su brojni strani mediji, ali je ubrzo stigao i demanti.

Arena desportiva je saopštila da je ta informacija kružila drugim Fejsbuk stranicama, a da su se odlučili da je objave nakon što ju je prenela i osoba u koju imaju veliko poverenje.

Dodali su da su odmah pokušali da stupe u kontakt s ljudima koji su povezani sa Ronaldom, ali da nisu uspeli i da su ipak odlučili da objave informaciju povedeni njegovim ranijim dobročinstvima.

Samo je nemački ‘RTL’ uspeo da dobije jedan od hotela Kristijana Ronalda u Lisabonu i dobili su sledeći odgovor:

– Mi smo hotel i nećemo biti bolnica. Dan je običan, kao i svaki drugi. Osim što nas novinari stalno zovu – poručili su iz hotela.

0
0

1 Komentara

  1. Kojim ranijim dobročinstvima?? Ako mislite na 7 miliona evra donacija Srbiji zbog poplava – nije ih bilo. Ako mislite na 77 miliona evra donacija posle cunamija – nije ih bilo. Ako mislite na onaj ožiljak – ni njega nije bilo, taj dečak uopšte nije operisan, a zalizani je samo stavio broj 7 na svoju frizuru. Lik je prevara i narcis. Neće taj pokloniti ništa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter