0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NOVI ZADATAK: Ben želi da bude najbolji strelac Superlige

Objavljeno: 14.03.20 u 12:54

Posle potpisa novog ugovora pored trofeja napadač ima i lični motiv da pruža odlične partije do kraja sezone.

Potpis El Fardu Bena na novi ugovor sa Crvenom zvezdom je juče obradovao navijače, posle vesti da večeras zbog korone virusa, neće moći na stadionu da proslave 75. rođendan kluba protiv Napretka. Jedan od najboljih stranaca u istoriji crveno-belih i drugi strelac na večnoj listi sa 46 pogodaka (ispred je Ričmond Boaći) ima i lični motiv do kraja sezone, pored osvajanja domaćih trofeja. Titula je na dohvat ruke, u Kupu Srbije tek sledi rasplet, a napadač želi da bude prvi strelac Superlige Srbije!?

Posle dva gola u mreži Mačve, reprezentativac Komorskih ostrva je preskočio konkurente Sadika, Markovića i ozbiljno se uklljučio u borbu za „zlatnu kopačku“. Njegova forma je u usponu u odnosu na konkurente, a u prilog mu ide činjenica da je Sadik zbog polomljenog rebra na bolovanju od mesec dana.

Biće zanimljiv rasple, ukoliko zbog korona virusa ne dođe do odlaganja borbe za bodove, a kako smo najavili pauza je „sigurna“ od 23. marta do 4.aprila.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter