0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter screenshot

ENGLEZI OTKRIVAJU: UEFA pomera Evropsko prvenstvo, igraće se u nesvakidašnjem terminu!

Objavljeno: 14.03.20 u 23:21

Informacija koja se pojavila u engleskim medijima govori da UEFA razmatra da napravi presedan i mečeve Evropskog prvenstva prebaci u drugi termin u odnosu na ranije planirani!

Kako piše engleski ‘Telegraf‘ UEFA razmatra mogućnost da se Evropsko prvenstvo čiji je početak planiran za 12. jun 2020. godine održi u decembru kako bi se zemlje pogođene koronavirusom konsolidovale.

ITALIJANI IMAJU SPREMAN PLAN: ‘Serija A će se završiti na terenu’, evo kada bi moglo da se igra!

O ovom radikalnom predlogu vodiće se debata u utorak. S obzirom da je veliki deo Evrope u svojevrsnom vanrednom stanju UEFA će zakazati hitan sastanak kako bi razmotrila pomeranje internacionalnih turnira kao što su Euro 2020, Liga šampiona, Liga Evrope…

Podsetimo, sve veći broj država otkazao je svoja prvenstva na neodređeno vreme, a u Srbiji je današnje kolo odigrano bez prisustva publike.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ronaldinjo je brzo ušao u formu! Osvojen prvi turnir u zatvoru u Paragvaju! Statistika: 6 golova i 5 asistencija! Kao nagradu,osvojili su prase od 16 kg! Idemo dalje! 💪 #Ronaldihno

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter