4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NIJE ‘MOGLA’ ZVEZDA: ‘Oterao’ ga koronavirus, stranac manje u ‘Ljutice Bogdana’!

Objavljeno: 13.03.20 u 23:30

Na spisku stanara u Beogradu, Crvena zvezda ima igrača manje, pošto se jedan od otpisanih stanaca vratio u domovinu.

Nije ‘mogla’ Crvena zvezda, ali jeste koronavirus. Kako prenosi list ‘Informer’, Hose Kanjas napustio je Beograd. On je odlučio da bude sa svojom porodicom tokom pandemije koronavirusa koji hara Španijom.

Hose Kanjas nije u planovima trenera Dejana Stankovića. Španac po dolasku legendarnog Dekija nije trenirao sa ekipom. Kanjas ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 2021. godine. Zimus se pominjao njegov odlazak, ali do toga nije došlo. Plan je da se Hose Kanjas proda u junu.

Pored Hose Kanjasa, Crvena zvezda je ove zime precrtala Radživa Van la Paru i Žandera Santanu.

0
0

4 Komentara

  1. “Pored Hose Kanjasa, Crvena zvezda je ove zime precrtala Radživa Van la Paru i Žandera Santanu”, stoji na kraju teksta! Uh, dobro je! Najvažnije je da su ostali sjajni Boaći i Ben! Sada mi je pao kamen sa srca! Oba ova “kapitalca” imaju jednu zajedničku osobinu, oni su nenadmašni u dodavanju lopte najbližim saigračima a znaju da upute lopte i duboko nazad! To naši igrači ne znaju! A, kako tek izvode penale! Naši igrači uopšte ne znaju izvesti penal, nemaju tu sigurnost, tu maestralnost. I dobro je što su oni ovde, jer naši igrači mogu samo profitirati i učiti od ovih majstora kako se izvode penali. Takođe je indikativno za obojicu da su nemilosrdni kada u protivničkom petercu ostanu sami! Oni su prava noćna mora za Inđiju, Rad, Mačvu! Pa, sada ne možemo biti sitničavi jer to što se ne vide u Evropi, ne možemo od njih tražiti da budu dobri i u Evropi! Zar nije dovoljno što su oni dobri protiv Inđije, Rada ili Mačve?! Ja sam zadovoljan sa njima! Napred u nove poraze u Evropi sa Benom i Boaćijem!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter