8
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

HS OTKRIVA: Detalji dogovora Bena i Zvezde, sada je najplaćeniji igrač tima…

Objavljeno: 13.03.20 u 16:39

El Fardu Ben i Crvena zvezda dogovorili su novi trogodišnji ugovor, a HotSport otkriva detalje koje su utanačile dve strane.

Spekulisalo se u medijima da su se pregovori otegli, jer dve strane nisu mogle da se dogovore oko godišnjih primanja. Očigledno da su danas sve barijere srušene i El Fardu Ben je potpisao novi trogodišnji ugovor.

Po njemu El Fardu Ben će biti najplaćeniji igrač u klubu sa platom od 650 hiljada evra godišnje, što je za 170 hiljada evra više u odnosu na prošli ugovor. Iza reprezentativca Komorskih ostrva po primanjima su sada Milan Borjan i Ričmond Boaći.

Tu su i bonusu, te će El Fardu Ben za titulu zaraditi 50 hiljada evra, za Kup Srbije 20 hiljada evra, za plasman u Ligu šampiona 100 hiljada evra, a za Ligu Evrope 50 hiljada evra. Za deset postignutih golova bonus je deset hiljada evra.

Nema sumnje da bi El Fardu Ben za tri godine u Beogradu mogao da zaradi i više od dva miliona evra. Napadač je ove sezone odigrao 23 utakmice za crveno-bele, postigao je 11 golova i jednom je asistirao.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

8 Komentara

  1. Neee, oni su proveravali kad tamo misevi igrase kolo, sad kad je hambar pun oni ne bi proveravali! Pa ,pogodite zasto!?! Zvezda je poodavno privatizovana, kome nije jasno neka se javi Severnom kop-u! Jedino su Partizanu izgonili sitna crevca, ometajuci ga da legalno i legitimno poseduje svoj stadion. Kad prodje vreme zla, onda ce dodje pomor miseva i zakopavanje rupa i rupcaga!ssss

    0
    0
    Odgovori
  2. Nadam se da će, za vreme trajanja ugovora ovog “kapitalca”, konačno doći do privatizacije Zvezde, pa će novi gazda Zvezde otpustiti ove veleumove koji su zajašili Zvezdi za vrat i koji su doveli stotinak bezvrednih “kapitalaca”, koji nigde u svetu ne mogu naći klubove! Sa ovim 33-godišnjakom koji ima problema sa motoričkim vrednostima i koji je tehnički limitiran. Zvezdini veleumovi su potpisali trogodišnji ugovor! Kao Zvezdaš tražim od državnih organa Srbije da HITNO uđu u Zvezdu i posle 8 sušnih godina provere finansijsko poslovanje Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
      • Vojo kralju! Vidi se da je kod tebe u pitanju demagoška blokada! A, priviđaju ti se i beli miševi pa u svojoj odvojenoj stvarnosti vidiš Bena u ružičastom! On je za tebe sinonim brzine u svojoj 33 godini (pod uslovom da mu je krštenica tačna)! Po tebi Ben veoma lako rešava situacije “1 na 1”, jer to je za njega prosto kao boza, ali neće on da se bakće “sa ti driblinzi” pa sve rešava dodavanjem lopte do najbližeg saigrača, jer vidi se da je vrlo racionalan (uostalom, kao i na blagajni Zvezde). A kakvu skok igru tek ima ovaj “kapitalac”! Kao nindža kornjača! A, kakva je tek duel igra ovog veoma robustnog napadača! Kada on uđe u duel, tu varnice sevaju! Tu sve pršti, sve razgrne oko sebe (da što pre dođe do blagajne). Inače, on je iz poznate porodice Zvezdaša sa Komorskih ostrva, navija za Zvezdu još od pelena, a Zvezdu toliko voli i obožava da je nekoliko meseci vodio pregovore sa Zvezdom o jačem ugovoru! Za tvoju informaciju, pročitao je on ove dunstere koji vode Zvezdu, pa ih je ucenjivao za jači ugovor iako nigde na svetu ne može otići iz Zvezde, jer toliko je dobar da ga niko ne traži! Ovo su činjenice!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter