0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SJAJAN GEST CRVENO-BELIH: Prihod od proslave za Tiršovu i manstir Cerenska reka

Objavljeno: 11.03.20 u 14:58

Crvena zvezda će u subotu (18 časova) proslaviti 75. rođendan u okviru utakmice protiv kruševačkog Napretka.

Ulaznice za taj meč koštaće simboličnih 75 dinara, a deo prihoda od prodatih karata biće uplaćen odeljenju za nefrologiju Univerzitetske dečje klinke u Tiršovoj, dok će ostatak biti namenjen manastiru Cerenska reka.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović ponosan je zbog činjenice da klub ponovo pokazuje humanost na delu.

– Crvena zvezda će i ovom prilikom, kada proslavlja 75. godina svog postojanja, sumirajući sportske rezultate, sumirati i rezultate na polju humanitarnih aktivnosti. U startu je bilo predviđeno da proslava bude za sve zvezdaše i da ulaz na stadion bude besplatan. Inicijativa da svaka ulaznica košta simboličnih 75 dinara je doprinos humanitarnoj akciji doniranja odeljenju za nefrologiju Univerzitetske dečje klinke u Tiršovoj. Krenuli smo od činjenice da svaki naš gledalac koji dođe na stadion može da kupi kartu, a nadam se da će biti i onih koji će kupiti i više karata i na taj način doprineti uspehu ove akcije. Pokazali smo do sada da su zvezdaši ti koji se na pravi način odazivaju humanitarnim akcijama, a ponosni smo da većina takvih akcija upravo potiče kao inicijativa od naših članova – rekao je Mijailović.

Zahvalnost crveno-belima iznela je načelnica pravnih poslova Univerzitetske dečje klinke u Tiršovoj Dijana Gavrilović.

– Htela bih da se zahvalim Crvenoj zvezdi koja je prepoznala potrebe naše klinike i našeg odeljenja, na ovako divnom gestu i nameri da se deci dodeli određeni iznos sredstava koji će biti prikupljen u okviru meča sa Napretkom. Doprinos će veoma značiti našoj klinci i ovo je zahvalnost ispred čitave uprave i načelnika Siniše Dučića, rekla je Gavrilovićeva.

Iz Ljutice Bogdana su istakli da imaju potvrdu da će svi skupovi na javnom prostoru biti održani, tako da će meč između Crvene zvezde i Napretka biti odigran uz prisustvo publike.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter