0
Evrokupovi

NAVIJAČI PSŽ LJUTI: Okupili su se ispred stadiona sa specijalnom porukom!

Objavljeno: 11.03.20 u 22:41

Uprkos zabrani, oko 3.000 navijača Pari Sen Žermena okupilo se večeras ispred stadiona kako bi pružili podršku fudbalerima na meču protiv Borusije Dortmund u Ligi šampiona.

Utakmica se igra pred praznim tribinama zbog straha od širenja koronavirusa, ali to nije sprečilo navijače da fudbalere ispred Parka prinčeva dočekaju uz pesmu i baklje.

Pristalicama PSŽ-a je dozvoljeno da na tribinama postave tri transparenta, a na jednom je piše: ‘Naš jedini virus je PSŽ

– Čudno je. Prazno je. Znam da postoje važnije stvari od fudbala… ali najvažnija stvar u fudbalu je odnos navijača i igrača – rekao je neposredno pre meča trener francuskog tima Tomas Tuhel.

Nekoliko desetina navijača je ispred stadiona došlo obučeno u bele kombinezone. „To je zaštita od korona virusa“, rekao je jedan od njih.

Medju navijačima PSŽ-a preovladavao je osećaj nepravde.

– Igramo najvažniju utakmicu sezone. Ovo je sra**. Oni koji su doneli ovakvu odluku su glupi – rekao je jedan od navijača, prenosi AFP.

Navijači PSŽ-a su kada je počeo meč ispalili vatromet i nastavili su da pesmom podržavaju svoj tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter