1
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

HOTSPORT SAZNAJE: Još jedan biser napušta Srbiju i seli se u klub koji je hit LE!

Objavljeno: 11.03.20 u 11:37

Dogovor dve strane biće pretočen potpisivanjem ugovora u junu, kada se defanzivac seli u Austriju

Prava strategija, skauting i ulaganja u Evropi mugu brzo da se isplate, a Lask iz Linca je postao hit posle iznenađujućeg plasmana u osminu finala Lige Evrope.

Austrijanci su i kod nas pronašli talentovanog Filipa Bačkulju iz Brodarca, koji će u junu, kako saznaje HotSport postati zvanično član lidera šampionata. Dogovor dve strane biće pretočen potpisivanjem višegodišnjeg ugovora i defanzivac će imati novi izazov u karijeri.

FOTO: Privatna arhiva

Tinejdžer iz Kraljeva je član selekcije Srbije za igrače rođene 2002. godine, a ima ulogu štopera u ekipi ili po potrebi može da odradi zadatke na poziciji levog beka. Na raznim turnirima sa „orlovima“ i utakmicama Bačkulja je dobrim učinkom skrenuo pažnju Austrijanaca, koji su ekspresno odlučili da završe posao.

Bačkulja će u junu obuci dres novog kluba i sledi mu potvrda potencijala u Austriji. Ekipa iz Linca pravi je hit u Ligi Evrope, a u osmini finala ovog takmičenja imaće priliku za još jedan i to protiv Mančester junajteda.

0
0

1 Komentara

  1. HITNA PRIVATIZACIJA za Zvezdu! Da se više nikada ne dogodi da politički poslušnici ovog režima koji su zauzeli Zvezdu, propuštaju mlade srpske igrače a dovode afrički šljam, igrače treće kategorije, koji ni kopačke ne umeju svezati!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter