0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA ČASTI: Karte za Napredak 75 dinara!

Objavljeno: 09.03.20 u 15:45

Izabranike Dejana Stankovića očekuje novi izazov u Superligi Srbije protiv kruševačkog Napretka, a klub je odlučio da karte za sve tribine koštaju simboličnih 75 dinara, povodom 75. rođendana našeg kluba. Prihod od prodaje ulaznica biće prosleđen u humanitarne svrhe.

Fudbalska žurka u ‘Ljutice Bogdana’ zakazana je za subotu od 18 časova, a ‘Delije’ su poznati po tome što prave fenomenalnu atmosferu, a to se očekuje i ovog puta kada slavimo Zvezdin rođendan. Sjajan je to povod za sve zvezdaše da subotu popodne provedu bodreći šampiona Srbije na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Takođe, pozivaju se i vlasnici sezonskih karata da kupe ulaznicu po simboličnoj ceni jer će kompletna suma biti donirala u humanitarne svrhe. Vreme rada blagajni Marakane i tačan dan početka prodaje na internetu biće naknadno obljavljeni.

Fudbaleri Crvene zvezde do sada su u prolećnom delu šampionata odigrali pet utakmica, u kojima su zabeležili tri pobede i dva remija uz gol razliku 7:1. Posle 25 odigranih kola crveno-beli se nalazi na čelu tabele sa 11 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter