0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GDE JE I ŠTA RADI SANOGO: HotSport stigao do informacija kada bi vezista mogao da debituje…

Objavljeno: 09.03.20 u 10:14

Vezista radi pod komandom srpskog stručnjaka za oporavak igrača, a uskoro slede treninzi sa ekipom.

Povreda mišića je sanirana, a prema planu potpunog oporavka Seku Sanogo danima radi pod palicom stručnjaka za oporavak i fizičku pripremu igrača Andreja Milutinovića. Ovaj trener je radio u Metalistu i Interu, a vezista napreduje prema planu i kako saznaje HotSport, uskoro bi trebalo da se priključi ekipi na terenu. Posle nekoliko treninga u Antaliji, Sanogo je povredio prednju ložu i skoro tri nedelje je mirovao i zatim je krenuo sa individualnim treninzima. Neke realne procene su da jedino zimsko pojačanje do kraja meseca ili početkom aprila trebalo da bude spremno za debi u crveno-belom dresu. Realnije je da se to dogodi posle reprezentativne pauze krajem marta.

Igrač iz Obale Slonovače je pozajmljen do 31. decembra, a od njega se očekuje da u preostalim mečevima prvenstva i Kupa Srbije uhvati zalet za letnje evropske kvalifikacije i od njega se mnogo očekuje u timu trenera Dejana Stankovića.

U Šapcu se na teren posle sedam meseci pauze zbog povrede ligamenata kolena vratio vezista Branko Jovičić.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter