0
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

‘AS’ TVRDI: Poznata je sudbina Luke Jovića, kreće Iguainovim stopama!

Objavljeno: 08.03.20 u 16:53

Ako je verovati španskom ‘AS’-u Luka Jović bi već u junu mogao da napusti ‘Santjago Bernabeu’ i preseli se na jug Italije.

Luka Jović bi mogao stopama Karima Benzeme. Tako javlja španski ‘AS’. ‘Srpski Falkao’ sve manje igra u dresu Real Madrida, protiv Barselone nije bio u protokolu, a neće ni večeras protiv Betisa, jer nije otuptovao u Sevilju. Jasno je da će Srbin uskoro napustiti Madrid.

Zainteresovanih klubova ima, a prvi je u redu Napoli. Prvi čovek Napolitanaca Aurelio de Laurentis želi Luku Jovića na ‘San Paolu’. Posao između dva kluba ne bi bio ništa novo, jer je Real Madrid svoje vremeno pod Vezuv prodao Raula Albiola, Hosea Kaljehona i Gonzala Iguaina.

Sada ostaje da se vidi da li će na leto Napoli otkupiti ugovor Luke Jovića ili će ga prvo dovesti na pozajmicu. Tim sa juga Italije prodaće Arkadijuša Milika, a Dris Mertens će po svemu sudeći potpisati novi ugovor i činiti tandem sa Srbinom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter