6
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SUPERLIGA: Partizan slavio ‘minimalcem’ protiv Radničkog i vratio se na drugo mesto!

Objavljeno: 07.03.20 u 21:54

Po 95. put sastaju se Partizan i Radnički u duelu 25. kola Superlige Srbije.

U tvrdoj utakmici bez mnogo prilika domaćin je u opsadi gola Radničkog slavio golom Ivanovića sa penala u 85. minutu duela. 

FOTO: FK Partizan

Tvrda utakmica na početku, nijedan tim nije uspeo da se izdvoji i napravi potez koji čini razliku na terenu. Miletić je centrirao u 14. minutu, do lopte je došao Urošević, njegov udarac prošao je kraj stative. Veliki problem u nastavku sezone za Partizan mogla bi da predstavlja povreda Bibrasa Natha, za sada se ne zna priroda povrede, ali je Izraelac teren napustio u 15. minutu.

FOTO: FK Partizan

Oprobao je udarac Miletić sa 18 metara, ali je lopta otišla kraj gola. Imali su domaći nekoliko udaraca, ali su svi završili kraj gola. Veliku priliku imao je Partizan, ali i dosta sreće Radnički. Asano je šutirao sa ivice šesnaesterca, lopta je pogodila Lazara Đorđevića i promenila smer, završila je kraj stative Ristića.

FOTO: FK Partizan

Krenuo je Partizan u ofanzivu, ali je prvi šut u okvir gola imao gostujući tim preko Mihajlovića. Lak plen za Stojkovića. Usledila je ofanziva domaćih igrača, koji su obletali oko gola Partizana, ali je izostala realizacija sve do 84. minuta kada je nakon duela sa Todorovskim, Urošević pao u šesnaestercu, a Simović je pokazao na belu tačku. Siguran izvođač bio je Ivanović. Šutirao je Asano u 90. minutu, ali je njegov udarac išao pravo u Ristića

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN – RADNIČKI 1:0
(Ivanović 85p)

PARTIZAN: Stojković – Miletić, Ostojić, S.Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Stevanović (od 70. Marković), Natho (od 17. Ivanović), Asano – Sadik (od 52. Matić).

RADNIČKI: Ristić – Todorovski, Đorđević, Stevanović, Letić – Subotić (od 80. Bjeličić), Pejović, Pantelić – Čumić, Knežević (od 88. Mitrović) , Mihajlović.

FOTO: FK Partizan 

0
0

6 Komentara

  1. Zašto ne opišete PRAVIM REČIMA onu sramotu od penala kako i jeste bilo. Igrač Niša ispucava čistu loptu iz šesnaesterca i posle akcije slučajno nagazi igrača Partizana koji je zakasnio na loptu i tako se našao ispod igrača Niša… Ovo je već drugi izmišljen penal koji ih spasava u drugoj od poslednjih tri utakmica (1x Bačka Topola sad ovaj protiv Niša!!!!

    B R U K A I S R A M O T A!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. BRUKA I SRAMOTA … od srpskog fudbala . sa penalom i bez njega … penal cist kao suza … ALI … penal je glavna tema … dokle ce ovi sadasnji ljudi u i oko sporta ( fudbala, kosarke, rukometa, vaterpola … ) a pogotovo da se jos fudbalom bave … ?! naciju – narod na ssvaki moguci nacin ponizise i opljackase .. da bi gledali ovo … sto nam svakodnevno od sporta nude …

    0
    0
    Odgovori
  3. E Savo Savo nemaš više Ideja. Dovedite vi trenera TSC-a, a a Savo da mu bude pomoćnik, ovi se spotačinju o igru, kao da su amateri.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter