0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

SUPERLIGA: Čukarički ubedljiv protiv Spartaka na Banovom brdu!

Objavljeno: 06.03.20 u 20:38

Fudbaleri Čukaričkog otvorili su 25. kolo Superlige ubedljivom pobedom nad Spartakom 4:1. Brđani su se na taj način, makar na jedan dan, vratili na četvrto mesto, iznad TSC-a.

Odmah na početku uzbudljivo je bilo na Banovom brdu. Kajević je poveo kontru i uprkos pokušajima gostiju da naprave faul prosledio je loptu Kovaču koji je uposlio Birmančevića, a nekadašnji fudbaler Partizana doneo je domaćinu vođstvo.

Imali su domaći novu šansu u 27. minutu. Birmančević je pobegao odbrani, pokušao da pretrči Dujmović, uspeo je golman gostiju da reaguje ispred Vidosavljevića. Tek u 31. minutu Subotičani su zapretili, bila je to sjajna šansa, Srećković je sa desne strane centrirao, a Denković je glavom sa šest metara prebacio gol.

Birmančević je potom sa leve strane uposlio Tedića koji je maestralno reagovao, iz teške pozicije glavom je pogodio gol Spartaka – 2:0. Igrao se 36. minut Čukarički je nakon starta Srećkovića dobio jedanaesterac, a Docić je bio precizan za 3:0.

Nisu se predavali gosti. Vidaković je u 66. minutu proigrao Denkovića, a on je preciznim udarcem savladao Petrovića za 3:1. Ćirković je u 72. minutu ostao usamljen na ivici šesnaesterca, uputio je odličan centaršut ka Šapiću, a najviši igrač na terenu glavom je lako matirao Dujmovića – 4:1.

Superliga 25. kolo

Petak

Čukarički – Spartak 4:1
(Birmančević 20, Tedić 32, Docić 36p, Šapić 72 – Denković 66)

Subota

16.00 Radnik – Javor
16.00 Rad – TSC
16.00 Napredak – Proleter
16.00 Mačva – Crvena zvezda
16.00 Vojvodina – Mladost
20.00 Partizan – Radnički

Nedelja
14.00: Inđija – Voždovac

FOTO: FK Čukarički

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter