0
Domaći fudbal

DOBRE VESTI ZA ‘ZMAJEVE’: Nemanja Vučić uspešno operisan u Adžibadem Fulija bolnici!

Objavljeno: 04.03.20 u 16:42

Fudbaler FK Voždovac Nemanja Vučić uspešno je operisan u Adžibadem Fulija bolici u Turskoj.

Vučić je nakon povrede ligamenata kolena morao da se podvrgne zahvatu u najpoznatijoj bolnici koja sanira ove vrste sportskih povreda i prema prvim prognozama, zahvat je prošao u najboljem redu!

Podsetimo, Vučić se povredio u utakmici 22. kola Superlige Srbije u kojem je Voždovac bio domaćin ekipi Spartaka iz Subotice. Iako na prvi pogled povreda nije izgledala ozbiljno, detaljni pregledi pokazali su da je u pitanju povreda ligamenata kolena.

U Adžibadem Fulija bolnici na odeljenju ortopedije i traumatologije, nakon detaljne kontrole mladog Vučića operisao je svetski priznat doktor Prof. dr Omer Faruk Tašer.

– Urađena je operacija rekonstrukcije prednjih ukrštenih ligamenata i rekonstrukcije meniskusa. Operativni zahvat je uspešno odrađen i nema sumnje da će uz odgovarajuću fizikalnu terapiju Nemanja uskoro moći da se vrati svojim obavezama koje ga čekaju u klubu – zadovoljan je bio Prof. dr Omer Faruk Taser nakon odrađene operacije.

Isti doktor je prošle godine operisao i Lazara Zličića koji se nakon identične povrede zahvaljujući doktoru Taseru vratio na teren u roku ranijem od predviđenom, i već je nezamenljivi šraf u igri Voždovca, te nema sumnje da će tako biti i ovog puta kada je u pitanju mladi Vučić koji je ove zime pristigao u redove Zmajeva iz Vojvodine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter