0
Domaći fudbal

ENGLESKI JUTJUBER POSETIO DERBI I OSTAO U ŠOKU: Ljudi, šta je ovo!? (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.20 u 09:55

Poznati mladi engleski jutjuber Teo posetio je 162. večiti derbi i Beograd je napustio oduševljen, naravno ne fudbalom, već atmosferom na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Teo je u Engleskoj poznat po tome što novac koji zaradi iskoristi da obiđe stadione širom sveta i na svom kanalu promoviše fudbal i navijače. Prošlog vikenda odlučio se za Beograd i veliki srpski derbi između Crvene zvezde i Partizana. Po reakciji Tea može se konstatovati da nije pogrešio.

Mladi momak bio je šokiran, ali ujedno i oduševljen atmosferom na beogradskom derbiju. Prvo ga je začudila međusobna tuča ‘Grobara’, a onda ostao u šoku kada je video kakav vatreni potencijal imaju dve navijačke grupe ‘Delije’ i ‘Grobari’. Teo je bio gost Crvene zvezde, te je uz pomoć autorke emisije ‘Zvezda kids’ Anje osetio čari srpske tradicionalne hrane.

– Ijao, bomba. Još jedna! Evo, sad se i tuku međusobno – rekao je Teo kada je počela tuča ‘Grobara’.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Porodica Siniše Mihajlovića na okupu!Lepo je videti ih ovako,Siniša se oporavlja! ❤️👊💪 #SinisaMihajlovic #Mihajlovic #Miha

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Posle paljenja baklji i vatrometa nije krio oduševljenje:

– Ja sam engleski navijač, ali ovako nešto u Engleskoj nisam video. Mogu da vam kažem da ovi navijači baš vole svoj klub. A i mogu da dodam da ovi vatrometi izgleda nikada neće prestati da se ispaljuju.

Na kraju je iz hotelske sobe poručio svim svojim zemljacima:

– Iskreno, ne verujem da ću ikada ići na bolju utakmicu koja je završena rezultatom 0:0 – zaključio je Teo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter